KONCERT PARNOG VALJKA

653 0

„Smo nas pozovite, dolazimo i iduće godine“ – bile su riječi Akija Rahimovskog nakon spektakularnog koncerta kojega je grupa „Parni valjak“ sinoć u dvorani Doma

kulture izvela pred brojnom publikom.

 

NOVA GRADIŠKA 22. ožujka 2012. – Članovi Udruge „Hrabro dijete“ priredili su sinoć svojim sugrađanima vrhunski doživljaj. Organizirali su koncert legendi domaće rock scene „Parnog valjka“ koji su se rado odazvali. Naime, kao što smo i najavljivali proteklih dana, Nova Gradiška je početak već rasprodane „Unpluged“ turneje grupe Parni valjak na kojoj se ne svira električnim gitarama.

A turneju su započeli na najbolji način poklonivši Udruzi „Hrabro dijete“ upravo sinoćnji koncert.

Svevremenskim hitovima Aki i društvo zapalili su dvoranu Doma kulture gdje su se u ugodnoj atmosferi susrele, valjda sve, generacije koje su ostale živjeti u gradu Nova Gradiška.

Sva sredstva od ulaznica namjenjena su obiteljima maligno bolesne dijece kojima je novac prijeko potreban.

240 prodanih ulaznica priskrbilo je 37.000 kuna udruzi koja doslovno znači život. Je li to dovoljno? Nije. Vjerojatno ni jedna novčana cifra nije dovoljna da se članovima udruge vrati život u normalu, no financijska sredstva svakako pomažu i olakšavaju njihovu i borbu njihove dijece za životom.

Ovaj divan koncert samo je jedan u nizu uspješno realiziranih projekata ove mlade udruge. Tek im je godinu dana, a do sada su napravili toliko toga da se stječe dojam kao da su oduvijek tu.

Bilo nam je usistinu drago biti jedan od medijskih pokrovitelja ovoga koncerta.

Aki Rahimovski ističe kako bi bilo bolje da je dobrotvornih koncerata manje jer bi to značilo da ne bi bilo potrebe za istima. Uskoro više u izjavi koju je Aki dao medijima.

 

 

Related Post