Krijumčaru cigareta vrijednih nekoliko milijuna kuna mjesec dana istražnog zatvora

943 0

Autor Franjo Samardžić, Foto PUBP

SLAVONSKI BROD, 7. kolovoza 2020. – Nakon provedenog ispitivanja sudac istrage je 39-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine odredio mjesec dana istražnog zatvora nakon čega je predan u zatvor u Požegu.
Podsjetimo. Policijski i carinski službenici na graničnom prijelazu Stara Gradiška zaplijenili su 3. kolovoza 163.900 kutija cigareta bez nadzornih markica u vrijednosti nekoliko milijuna kuna.
Na ulazu u Republiku Hrvatsku kontroliran je teretni automobil s priključnim vozilom (nacionalnih i registracijskih oznaka Bosne i Hercegovine), kojim je upravljao 39-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Policijski službenici su posumnjali da bi se među paletama deklarirane robe, mogla nalaziti i krijumčarena roba i u unutrašnjosti priključnog vozila pronašli veliku količinu cigareta.
Nakon provedenog ispitivanja, Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu predložilo je sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu određivanje istražnog zatvora što je ovaj prihvatio i osumnjičenog 39-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine i odredio mjesec dana istražnog zatvora.

Related Post