Ljudima u potrebi volonteri Crvenog križa uvijek su pri ruci

369 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 10. prosinca 2020. – Kako doznajemo od Franje Pavlovića, ravnatelja Gradskog društva Crvenog križa Nova Gradiška, u planiranom roku održane su izborne Skupštine u Općinskim odborima CK u 10 općina novogradiškog kraja i Mjesnim odborima u Gradu Nova Gradiška. Raspravljalo se o aktivnostima u proteklom periodu i planovima za naredno razdoblje, a izabrani novi čelni ljudi koji će dokazane humanitarce voditi u narednom periodu od četiri godine. Dodaje da će se izborna Skupština Gradskog društva CK Nova Gradiška održati u siječnju naredne godine, županijska u veljači, a Hrvatskog Crvenog križa u ožujku.
-Želim se zahvaliti brojnim volonterima Crvenog križa, među kojima su i oni sa 30 i 40 godina humanitarnog rada, te svim ljudima dobre volje koji pomažu u provođenju aktivnosti Crvenog križa u kriznim situacijama i koji su uvijek pri ruci ljudima koji su u potrebi. Bez njih ne bi bilo ni Crvenog križa – kaže Franjo Pavlović.

Related Post

Danas je Dan antifašističke borbe

Autor - 22/06/2020 0
U narodnooslobodilačkoj borbi u Hrvatskoj aktivno je sudjelovalo više od 500.000 hrvatskih građana. U narodnooslobodilačkoj vojsci i partizanskim odredima borilo…