LOKALNA SAMOUPRAVA – PROJEKTI ZA GOSPODARSKI OPORAVAK

1123 0

SLAVONSKI BROD, 2. kolovoza 2010. – S ciljem ostvarenja Programa gospodarskog oporavka, Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodenoga gospodarstva uputilo je poziv svim čelnicima jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave da dostave projekte za izgradnju infrastrukture društvene i gospodarske namjene. Posebno se to odnosi na projekte kojima se rješavaju pitanja infrastrukture neophodne za poduzetnike, projekte koji u budućim razdobljima generiraju prihode i zapošljavaju stanovništvo tog područja te projekti koji povećavaju produktivnost. Projekti moraju biti usklađeni sa općim prioritetima Strategije regionalnog razvoja Republike Hrvatske.

 

Bordsko-posavska županije upozorava čelnike jedinica lokalne samouprave da projekti moraju imati građevinsku dozvolu i biti spremni za objavu putem javnih natječaja za izvođenje radova u periodu listopad – prosinac 2010. godine.

Uz poziv, bio je dostavljen i obrazac za prijavu projekta koji možete pronaći ovdje.

Rok za dostavu projektnih prijedloga u skladu sa zahtjevima je 16.8.2010. godine.

PRIORITETI – link 

OBRAZAC PROJEKTA – link 

Related Post

VINKOVO U STARCIMA 2018.

Autor - 23/01/2018 0
STARCI, 22. siječnja 2018. – Zahvaljujući Općini Staro Petrovo Selo, Turističkoj zajednici Staro Petrovo Selo i Udruzi vinogradara i voćara…