LUTKARSKA RADIONICA “KROK – MIJAU” OBRADOVALA MALE NOVOGRADIŠČANE (foto)

710 0

NOVA GRADIŠKA 5. srpanj 2011. – Drugi dan „Ljeta u knjižnici“ ponudio je djeci pregršt veselja i igre. Voditeljica današnje radionice simpatičnog naziva „Krok – Mijau“ bila je knjižničarka Anka Višić kojoj su se pridružili i ostali knjižničari i djelatnici Gradske knjižnice, a djeca su izrađivala lutkice i životinjice od recikliranog materijala gdje su upotrijebili svoju

maštovitost ali i talent. 

Poslije vesele radionice uslijedili su mali lutkarski igrokazi koje su također izvela djeca svojom kreativnošću i razigranošću.

Program ovogodišnjeg „Ljeta u knjižnici“ zaista treba pohvaliti jer uz ovakvu organizaciju i smionost djelatnika knjižnice ovo obogaćuje i oplemenjuje djecu i odrasle Nove Gradiške, a djeci koja ne idu na more ili pak idu poslije pruža zanimljivu alternativu i satisfakciju.

Sutra, trećeg dana, na rasporedu je radionica izrade šešira „Čarobni šešir“ koju će voditi viša kustosica GMNG Marija Karlovčan-Subić.

Related Post

Najčitatelji Gradske knjižnice

Autor - 29/12/2011 0
NOVA GRADIŠKA, 29. prosinac 2011. – Na svečanosti u studijskoj čitaonici, Gradske knjižnice Nova Gradiška danas su uručena prigodna priznanja…