MEĐUNARODNI RUKOMETNI TURNIR VETERANA I VETERANKI

1298 0

NOVA GRADIŠKA, 14. veljače 2013. – U Križevcima je 8. i 9. veljače, u organizaciji KTC-Križevci, održan međunarodni rukometni turnir veterana i veteranki na kojem je sudjelovala i ekipa Rukometni veterani Nova Gradiška.

Na turniru je sudjelovalo 8 ekipa u muškoj konkurenciji i 6 ekipa u ženskoj konkurenciji iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Crne Gore. Novogradiščani su uspjeli izboriti finale gdje su poraženi od ekipe 021 Novi Sad i tako osvojili drugo mjesto. U ženskoj je konkurenciji najbolja bila ekipa rukometnih veteranki iz Petrinje.

 

Za ekipu Rukometnih veterana Nova Gradiška nastupili su: Krešimir Krizmanić, Robert Ferić, Vinko Grgić, Damir Jakopović, Igor Janeček, Dražen Janeček, Gordan Blažinović, Vjekoslav Ivanišević, Marin Olić, Juraj Ostoić, Goran Matijević, Igor Mokricki i Darko Samardžija.

Related Post

Ključna pobjeda Cerničana

Autor - 01/06/2010 0
autor Ivo Petranović Cerničani u subotu imaju oproštaj pred svojim navijačima i rastanak sa ovogodišnjom uspješnom trećeligaškom sezonom. U goste im dolazi…

Minimalni poraz Sloge na startu

Autor - 25/08/2010 0
Nogometaši Sloge imali su danas debi u Četvrtoj hrvatskoj nogometnoj ligi, Istok. Odigrali su zaostalu utakmicu u Oriovcu protiv favorita Oriolika i…