MEĐUNARODNI RUKOMETNI TURNIR VETERANA I VETERANKI

2164 0

NOVA GRADIŠKA, 14. veljače 2013. – U Križevcima je 8. i 9. veljače, u organizaciji KTC-Križevci, održan međunarodni rukometni turnir veterana i veteranki na kojem je sudjelovala i ekipa Rukometni veterani Nova Gradiška.

Na turniru je sudjelovalo 8 ekipa u muškoj konkurenciji i 6 ekipa u ženskoj konkurenciji iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Crne Gore. Novogradiščani su uspjeli izboriti finale gdje su poraženi od ekipe 021 Novi Sad i tako osvojili drugo mjesto. U ženskoj je konkurenciji najbolja bila ekipa rukometnih veteranki iz Petrinje.

 

Za ekipu Rukometnih veterana Nova Gradiška nastupili su: Krešimir Krizmanić, Robert Ferić, Vinko Grgić, Damir Jakopović, Igor Janeček, Dražen Janeček, Gordan Blažinović, Vjekoslav Ivanišević, Marin Olić, Juraj Ostoić, Goran Matijević, Igor Mokricki i Darko Samardžija.

Related Post

Dvije pobjede Mladosti

Autor - 06/08/2010 0
Nogometaši Mladosti u dva posljednja dana odigrali u Cerniku dvije pripremne prijateljske utakmice i postigli dvije pobjede. Najprije su odigrali utakmicu s…

Peti Memorijal u Ljupini

Autor - 16/07/2010 0
Nogometni klub Slaven iz Ljupine petu godinu zaredom organizira sada već tradicionalni nogometni turnir 5. Memorijal Ljupina 2010. Turnir će se održati 31.…