MOTOCIKLISTI POGINULI U SUDARU DVA MOTOCIKLA

1764 0

SLAVONSKI BROD – Dana 15. srpnja, oko 19.30 sati, u Selni, u Ulici Sv. Antuna Padovanskog, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a jedna osoba je teško ozlijeđena.

Očevid je obavila zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz pomoć policijskih službenika. Utvrđeno je, da je 30-godišnjak upravljajući motociklom Yamaha s kojim se nalazila 25-godišnja putnica, prilikom pretjecanja osobnog automobila, njemačkih registracijskih oznaka i broja, prešao na suprotnu prometnu traku, kojom se iz suprotnog smjera kretao drugi motocikl (Reglar-Raptor), a kojim je upravljao 38-godišnjak.

Pritom je došlo do sudara dva motocikla i pada, motocikala, vozača i putnice.

U ovoj prometnoj nesreći motociklisti (30-godišnjak i 38-godišnjak) su smrtno stradali na mjestu događaja, dok je 25-godišnja putnica teško ozlijeđena te je nakon ukazane liječničke pomoći zadržana na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Tijekom trajanja očevid od 20 do 23.10 sati, promet je na spomenutoj dionici bio zatvoren i preusmjeravan drugim smjerovima.

O prometnoj nesreći policija dostavlja izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu – priopćila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Automobil je vozio u smjeru Garčina, a četiri motocikla koja su vozila iza njega krenuli su u obilazak. Prva tri su uspješno obavila obilaženje. Dok je vozač četvrtog motocikla obilazio vozilo u susret mu je, iz smjera Garčina, naišao drugi motocikl i došlo je do frontalnog sudara – priča očevidac, dodajući kako je prizor bio stravičan.

– Od siline sudara motocikl koji je bio u obilasku odletio je nekih desetak metara. Vozač je završio u kanalu, a ozlijeđena djevojka je pala ispred jedne kuće. Oni su letjeli nekih desetak metara, a ovaj drugi motocikl je odmah pao na kolnik i preko njega je prešao automobil – kazao je naš sugovornik vidno potresen – doznaje Sb plus. (Foto SB plus)

Related Post