Mr. LJILJANA LUKAČEVIĆ: Znamo biti dostojanstveni i kada gubimo

1721 0

NOVA GRADIŠKA – U izbornom stožeru HDZ-a nije bilo zadovoljstva izbornim rezultatom. Bilo je zato dostojanstva i zahvale svima onima koji su bili uz kandidate za izvršnu i predstavničku vlast u Novoj Gradiški i obećanja da će ta stranka i ubuduće konstruktivno sudjelovati u političkom i svekolikom životu Nove Gradiške.

-Završili su još jedni lokalni izbori u našem gradu. Prije svega želim se od srca zahvaliti svima koji su bili kraj nas i uz nas u vrijeme kampanje kao i kandidatima na listi. Želim se zahvaliti svima koji su bili uz mene kao nositeljici liste i kandidatkinji za gradonačelnicu.

Što se tiče kampanje mogu reći da je bila dostojanstvena i organizirana na pravi način, kako to HDZ radi, dostojanstveno i ljudski. Od srca svima hvala.

Što se tiče izbornih rezultata, oni su takvi kakvi jesu. Mi smo ostali dosljedni sebi, svojoj ljudskosti i svojim tradicionalnim načelima, da znamo biti dostojanstveni i kada gubimo. Prije pet minuta nazvala sam pobjednika ovih lokalnih izbora, osobno mu čestitala na pobjedi i uputila pozdrave iz našeg izbornog stožera.

Smatram da ćemo biti jaka i konstruktivna oporba sa naših pet vijećnika koji ulaze u Gradsko vijeće.

Od srca svima hvala, svim medijima, koji su i večeras s nama, što su nas pratili u vrijeme naše kampanje.

Meni će osobno ova kampanja ostati u lijepom sjećanju, bez obzira na ishod ovih izbora. Ono što je važno za DHZ je, da je to HDZ stranka koja je prepoznala snagu u ženi i hrabro istaknula ženu u kandidaturu, borbu i utrku za gradonačelnicu.

Rezultat ovih izbora neće promijeniti stranačku odanost kolegica i kolega, ni moju osobnu. Što je najvažnije, sigurno nas neće promijeniti kao ljude. Prije izborne šutnje sam napisala da čuvam svoj osmijeh za svoje sugrađane i vjerujte da ću ga imati i dalje – kazala je mr. Ljiljana Lukačević, obraćajući se stranačkim kolegama i kolegicama.

Related Post