Na pješačkom prijelazu stradale dvije pješakinje

2741 0

NOVA GRADIŠKA – Jučer, 11. rujna 2017. godine u 07,00 sati u Novoj Gradiški dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Provedenim očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada 56-godišnji vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine, nije uspio zaustaviti svoj automobil i propustiti 52-godišnju pješakinju koja je već bila stupila na pješački prijelaz, tako da je prednjim lijevim djelom vozila udario u pješakinju, uslijed čega je ista odbačena na poklopac motora, nakon čega je pala na kolnik ulice.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je pješakinja, kojoj je ukazana liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je i zadržana na daljnjem liječenju.

Također, jučer, 11. rujna 2017. godine u 12,10 sati u Novoj Gradiški dogodila se još jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba također zadobila teške tjelesne ozljede.

Provedenim očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada 59-godišnji vozač mopeda zbog neprilagođene brzine, nije uspio zaustaviti svoj moped i propustiti 61-godišnju pješakinju koja je već bila stupila na pješački prijelaz, tako da je prednjim djelom mopeda udario u pješakinju, nakon čega je došlo do pada vozača mopeda i pješakinje na pješački prijelaz.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je pješakinja, kojoj je ukazana liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, nakon koje je puštena kući.

Protiv vozača mopeda policija podnosi odgovarajući kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Related Post