Na području Brodsko-posavske županije nisu zabilježene nove osobe pozitivne na virus SARS-CoV-2

933 0

SLAVONSKI BROD, 30. srpnja 2020. – U zadnja 24 sata na Na području Brodsko-posavske županije nisu zabilježene nove osobe pozitivne na virus SARS-CoV-2.

Ukupan broj zaraženih osoba s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako i dalje iznosi 157, dok je broj aktivnih slučajeva 14 (3 osobe manje u odnosu na prethodni dan). Hospitalizirane su 2 osobe sa srednje teškom kliničkom slikom (isto stanje kao i prethodni dan). Pod mjerom samoizolacije trenutno se na području Brodsko-posavske županije nalazi 68 osoba (5 osoba manje u odnosu na prethodni dan).

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana- b+navodi u današnjem priopćenju Stjepan Bošnjaković, načelnik Stožera CZ BPŽ.

Related Post