Na pružnom prijelazu smrtno stradao 41-godišnji vozač osobnog automobila

2088 0

DONJI ANDRIJEVCI – Dana 03. rujna 2018. godine oko 06,12 sati na pružnom prijelazu između Radničke ceste i Trnavačke ulice u Donjim Andrijevcima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao   41-godišnji vozač osobnog automobila.

Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što se 41-godišnji vozač osobnog automobila nije  zaustavio pred prijelazom ceste preko željezničke pruge, već je automobilom ušao na prijelaz i tom prilikom je došlo do udara prednjeg dijela lokomotive u  lijevi bočni dio osobnog automobila.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja je smrtno stradao 41-godišnji vozač.

Promet željezničkom prugom je  od vremena nastanka prometne nesreće do 09,33 sati, bio  zatvoren u oba smjera, a od 09,33 sati promet prugom se za oba smjera odvijao izmjenično, sjevernim kolosijekom, do otklanjanja neispravnosti na južnom kolosijeku.

Related Post

STRUČNA PRAKSA U NJEMAČKOJ

Autor - 21/08/2013 0
HZZ PODRUČNI URED SLAVONSKI BROD POZIVA DA SE JAVE NEZAPOSLENE MEDICINSKE SESTRE/MEDICINSKI TEHNIČARI FIZIOTERAPEUTI / FIZIOTERAPEUTKINJE KOJI ŽELE IĆI NA…