NAPAO I POLICAJCE: U središtu Nove Gradiške 51-godišnjak je teško ozlijeđen

2331 0

U subotu je policija u središtu Nove Gradiške morala primijeniti silu i uhititi  alkoholiziranog 25-godišnjaka koji je oboružan preklopnim nožem i teleskopskom palicom napadao ljude, jednog teško ozlijedio, a prilikom postupanja napao i policajce

 

Foto Policija brodsko-posavska

 

NOVA GRADIŠKA, 18. srpnja 2022. – U subotu je policija u središtu Nove Gradiške morala primijeniti silu i uhititi  alkoholiziranog 25-godišnjaka koji je oboružan  preklopnim nožem i  teleskopskom palicom napadao ljude, jednog teško ozlijedio, a  prilikom postupanja napao i  policajce. 

-U Novoj Gradiški, u subotu (17. srpnja), u 23.20 sati, na Trgu kralja Tomislava, 25-godišnjak je narušavao javni red i mir u alkoholiziranom stanju (1,22 promila). Tjelesno je napao 51-godišnjaka koji ga je smirivao prilikom pokušaja napada na nepoznate mlađe osobe. Daljnji napad pokušao je spriječiti i 53-godišnjak, na kojega je 25-godišnjak također fizički nasrnuo. 

Prilikom postupanja policije, 25-godišnjak je tjelesno napao i policijske službenike. U daljnjem postupanju policije uporabljena su sredstva prisile, te je 25-godišnjak uhićen, a tijekom postupanja prijetio je ubojstvom policijskim službenicima. 

Policijski službenici su prilikom privođenja od 25-godišnjaka oduzeli preklopni nož, teleskopsku palicu i tablete koje se nalaze na popisu droga, te za koje nema liječničku dokumentaciju. 

U ovom događaju 51-godišnjak je teško ozlijeđen I  zadržan u bolnici u Novoj Gradiški na liječenju. 

 

Policijski službenici protiv 25-godišnjaka podnose kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela napad na službenu osobu, teška tjelesna ozljeda, prijetnja, te prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o javnim okupljanjima, Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, te Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.. priopćila je Policija brodsko-posavska.  

 

Related Post