Nastavljaju se radovi na energetskoj obnovi novogradiške bolnice

385 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 17. siječnja 2021. – Opća bolnica Nova Gradiška prošle je godine  bila, a bit će i ove,  veliko gradilište.  Na završnoj tiskovnoj konferenciji  ravnatelj dr. Josip Kolodziej i župan Danijel Marušić  govorili su  o  završetku  projekta energetske obnove i uređenja  odjela ginekologije, pedijatrije, polikliničkog odjela, Odjela kirurgije i interne medicine, ali i o   radovima  na  energetskoj obnovi  nove bolnice koji su u tijeku.

-Bolnici Nova Gradiška  je ne tako davno  prijetilo ukidanje, a sada imamo nove odjele i  trenutno je  jedno veliko gradilište. Prezadovoljan s radom  ravnatelja    bolnica  u brodsko-posavskoj županiji, s doktorima  dr. Josipom Kolodziejom i dr Josipom Samardžićem, koji su ustrojili sustav koji jako dobro funkcionira.  U brodsku bolnicu uloženo je oko 120 milijuna kuna, a u novogradišku bolnicu oko 80 milijuna kuna. Novogradiška je bolnica jedno veliko gradilište i nadam se da će se takvi uspješni projekti i nastaviti. Imamo ideja za nove projekte  u  novogradiškoj i brodskoj bolnici  i  vjerujem da ćemo ih zajedno  realizirat – kazao je župan Danijel Marušić.

Kako kaže  dr. Josip Kolodziej  u tijeku su radovi na energetskoj obnovi  nove bolnice.  Do sada je obavljeno  oko 50 posto radova ukupno vrijednih  20 milijuna kuna.

Related Post