NESREĆA NA POSLU – TEŠKO POVRIJEĐEN RADNIK TANGA

749 0

NOVA GRADIŠKA, 26. siječanj 2011. – Jučer je na poslu teško stradao djelatnik TANG-a. S ozljedama glave dopremljen je Opću bolnicu Nova Gradiška gdje mu je kirurg dr. Josip Kolodziej ukazao prvu liječničku pomoć. S ozljedama okarakteriziranim opasnim po život, prevezen je na odjel kirurgije Opće bolnice u Slavonskom Brodu, gdje je operiran.

 

Kako doznajemo život mu je i dalje ugrožen, ali s obzirom na težinu povrede stanje mu je dobro. Kako priopćava Policijska uprava brodsko-posavska jučer oko 17 sati 24-godišnjak je radio u pogonu tvrtke uz pomoć preše koja se u jednom dijelu odlomila, pa je zaštitni lim udario mladića u predjelu glave. Policijski službenici nisu utvrdili elemente kaznenog djela ili prekršaja vezano uz nesretan događaj. Policija je o događaju izvijestila inspektora Zaštite na radu i Općinsko državno odvjetništvo u Novoj Gradiški.

Related Post

JOŠ UVIJEK IMA NAORUŽANIH GRAĐANA

Autor - 10/12/2015 0
OKUČANI / NOVA KAPELA, 10. prosinac 2015. – Policijski službenici Policijske postaje Okučani proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom zbog…

POLICIJSKI VIKEND

Autor - 25/05/2015 0
SLAVONSKI BROD / NOVA GRADIŠKA, 25. svibanj 2015. – Dana 23. svibnja, oko 0.35 sati, u Novoj Gradiški, u Kolodvorskoj…