Nije se dao smiriti i teško ozlijedio policajca 

989 0

Foto policija brodsko-posavska 

 

SLAVONSKI BROD, 16.  veljače 2023. – Jučer u popodnevnim satima u Slavonskom Brodu, policijski službenici su postupali prema 56-godišnjaku koji je na ulici narušavao javni red i mir. Dolaskom na mjesto narušavanja javnog reda zatekli su 56-godišnjaka koji je vikao i galamio, a koji je nakon izdane naredbe prestao s vikom i galamom. 

Prilikom utvrđivanja činjenica na okolnosti, navedeni je ponovno počeo s vikom i galamom, te se oglušio na izdane naredbe policajaca da se smiri, zbog čega su policijski službenici radi uspostavljanja narušenog javnog reda i mira uporabili sredstva prisile, kojom prilikom je jedan policijski službenik teže ozlijeđen. 

Protiv 56-godišnjaka podnesena je kaznena prijava za kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi i optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Related Post

KAZNENO DJELO

Autor - 01/10/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 1. listopad 2014. – Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer su osumnjičili 32-godišnjaka i…