Pali na naplatnim kućicama s drogom i puškom u automobilu 

1213 0

Foto Jakša Samardžić 

 

NOVA GRADIŠKA,  16. veljače 2024. – Policijski službenici su jučer u Novoj Gradiški, kod naplatne postaje, zaustavili i kontrolirali osobni automobil kojim je upravljao 32-godišnjak, a s njim u vozilu se nalazio 27-godišnjak. 

Postupanjem policije, kod 27-godišnjaka je pronađeno 25 tableta droge MDMA i 2,2 grama marihuane, te mu je naplaćena novčana kazna zbog oštećene osobne iskaznice. Daljnjim postupanjem policijski službenici su u prtljažniku uočili pušku i pet komada streljiva koji su privremeno oduzeti, a isti su vlasništvo 64-godišnjaka.

Nad 32-godišnjim vozačem izvršeno je preliminarno testiranje na droge te je dobivena pozitivna reakcija na prisutnost droge.  Priveden je u prostorije policije i zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a protiv njega je podnesen optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana i Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Protiv 27-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama – priopćila je Policija brodsko-posavska. 

Related Post