NKČ „GRIGOR VITEZ“ G. BOGIĆEVCI: U PŠ Smrtić održana kreativno-likovna radionica„Knjiga moga odrastanja“

1225 0

GORNJI BOGIĆEVCI- U Mjesecu hrvatske knjige u PŠ Smrtić 05.11.2019. godine održana je kreativno-likovna radionica pod nazivom „Knjiga moga odrastanja“.
Radionicu organizirala Narodna knjižnica i čitaonica „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci, a sudjelovali su učenici drugog, trećeg i četvrtog razreda zajedno sa svojom učiteljicom Kristinom Hrdžić.
U prekrasno uređenoj i oslikanoj učionici učenici su još jednom pokazali svoju veliku kreativnost i zainteresiranost za ovakav način rada i izražavanja. Svatko pamti knjigu, bajku, priču…uz koju je odrastao i koja mu je bila najdraža, tako su i učenici listajući Andersenove i Grimmove bajke iz naše knjižnice prisjetili se svoga djetinjstva i priča koje su im čitali i pripovijedali njihovi roditelji, bake, djedovi…potom naslikali i uvezali u jednu knjigu – najljepših priča. Knjiga bajki krasi policu njihovog još ljepšeg razreda – navodi Jasminka Klarić, voditeljica Narodna knjižnica i čitaonica „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci.

Related Post

BLAGDAN SVIH SETIH

Autor - 31/10/2012 0
SLAVONSKI BROD/ NOVA GRADIŠKA 31. listopad 2012. – Načelnik policijske uprave Ante Zovak, zajedno sa suradnicima, danas je , uz…