NOVA GRADIŠKA: Dobio 8 dana zatvora jer je pijan drvenim štapom uništavao svoj osobni automobil

868 0

NOVA GRADIŠKA, 22. svibnja 2020. – U srijedu (20. svibnja), oko ponoći, Policijska postaja Nova Gradiška zaprimila je dojavu o narušavanju javnog reda i mira na području grada Nova Gradiška, na način da muška osoba viče i galami na ulici, te je u jednom trenutku bez povoda tjelesno napao 38-godišnjaka.
Odmah po dojavi, na mjesto događaja izašli su policijski službenici, koji su utvrdili da javni red i mir, na naročito drzak način, narušava 24-godišnjak pod vidljivim utjecajem alkohola, a koji je drvenim štapom uništavao svoj osobni automobil.
Alkoholizirani prekršitelj je uhićen i doveden u policijsku postaju, gdje mu je izvršenim alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1.96 promila.
U četvrtak (21. svibnja), policajci su uz optužni prijedlog 24-godišnjaka doveli i predali na Općinski sud u Slavonskom Brodu gdje je u provedenom prekršajnom postupku proglašen krivim te mu je izrečena kazna zatvora od 8 dana nakon čega je predan u zatvor u Požegi.

Related Post

SUŠA UBRALA UROD

Autor - 19/08/2015 0
SLAVONSKI BROD, 18. kolovoza 2015. – Župan brodsko-posavski Danijel Marušić proglasio je, kako se i očekivalo, elementarnu nepogodu.

Autor - 30/09/2018 0
I. Pravo na sudjelovanje u  literarnom natječaju imaju svi učenici  srednjih škola  s područja Brodsko-posavske županije. U obzir za natječaj…