NOVA RADIONICA „LJETA U KNJIŽNICI 2017.“

901 0

Iz GRADSKE KNJIŽNICE NOVA GRADIŠKA javljaju da se na Dječjem odjelu nastavljaju kreativne radionice „LJETA U KNJIŽNICI 2017.“, a pod pokroviteljstvom Grada Nova Gradiška.

Radionice “LJETA U KNJIŽNICI 2017.” su besplatne i zato čekaju vaše predbilježbe na Dječjem odjelu GKNG te na telefon: 035/330-041; 330-042 uz javljanje u njihov “inbox”:

Tako će se u ponedjeljak, 24. srpnja od 9,00 sati na Dječjem odjelu GKNG održati likovna radionica “LJETNI ATELJE-RADIONICA GRAFIKE” uz plesne i glazbene nastupe malih-velikih sudionica i sudionika radionica.

Voditeljice:

Ivana Škvorčević, studentica 3. godine likovne kulture na Umjetničkoj akademiji u Osijeku

Biljana Dakić, prof. i dipl. knjižn. (GKNG)

Ova je radionica namijenjena djeci starijoj od 8 godina.

Postanite mladi grafičari i grafičarke i okušajte se u tehnici grafičkog sitotiska! LJETNO, VESELO, VEDRO!!!!!

Sve radionice su besplatne, a predbilježbe za Vaše djevojčice i dječake su na Dječjem odjelu GKNG na telefon: 035/330-042, facebook-profilu GKNG te na email: gradska.knjiznica.ng@sb.t-com.hr

::::::::::::::::::::

Kratki životopis Ivane Škvorčević:

Ivana Škvorčević

Rođena 2.12. 1994. u Novoj Gradiški.

Osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje je stekla u svome rodnom gradu te 2013. upisuje grafički dizajn u Algebri nakon čega stječe zvanje grafičkog dizajnera – specijalist za digitalno izdavaštvo.

2014. godine upisuje preddiplomski studij na Umjetničkoj akademiji u Osijeku, smjer likovna kultura. 2016.godine dobiva godišnju dekaničinu nagradu Umjetničke akademije u Osijeku za postignut uspjeh u umjetničkom radu u polju likovne umjetnosti i uspjeh tijekom studija.

Trenutno je studentica 3.godine preddiplomskog studija likovne kulture. Svoju prvu samostalnu izložbu je otvorila 2016. godine u Domu kulture Nova Gradiška.

Veliki interes za likovnu umjetnost prikazuje kao dijete crtajući sve oko sebe što vidi i osjeća. Zahvaljujući učiteljima i nastavnicima, sudjeluje na raznim izložbama u Požegi, Slavonskom Brodu, Češkoj, Finskoj… Za vrijeme studiranja na akademiji je do sada sudjelovala na mnogim grupnim izložbama od kojih se najviše brojem izlaganja ističu izložbe u Požegi s grupom POŽART. Osim izlaganja, sudjeluje u projektima knjižnice Nova Gradiška povodom Ljeta u knjižnici u svrhu oslobađanja dječje kreativnosti.

U umjetničkom radu se bavi propitivanjem utjecaja okoline na čovjeka i obrnuto kroz različite medije – slikarstva, kiparstva grafike, multimedije.

Related Post