NOVAGRA PREDSTAVLJA DOBITINIKE GRADSKIH PRIZNANJA ZA 2014. GODINU

626 0

NOVA GRADIŠKA, 12. prosinac 2014. – Grad Nova Gradiška u prigodi Dana grada dodjeljuje javno priznanje – NAGRADU GRADA NOVA GRADIŠKA gospodinu ANTUNU STAKLAREVIĆU,

za osobit doprinos i hvale vrijedne rezultate na proširenju i obogaćivanju turističke ponude Brodsko posavske županije.

Nagradu grada uručili su mu na svečanoj sjednici Gradskog vijeća, održanoj u Domu kulture 8. prosinca 2014. godine, gradonačelnik Željko Bigović i predsjednik Gradskog vijeća Josip Mikšić.

Antun Staklarević rođen je 14. siječnja 1967. godine u Staroj Kapeli. Početkom 1991. zapošljava se u MUP-u, odmah nakon toga postaje pripadnik Specijalne jedinice policije Brodsko posavske županije. Sudionik je Domovinskog rata, prošao sva bojišta od Vukovara do Dubrovnika. Dobitnik je niza odlikovanja, predsjednik Udruge specijalne policije “Zebre” Nova Gradiška u dva mandata, tri godine savjetnik u Ministarstvu hrvatskih branitelja za pitanja MUP-a i Specijalne policije.

U eko-etno selu Stara Kapela obnovio je obiteljsko imanje i 2011. godine sa suprugom Marijom počinje se baviti seoskim turizmom i primati goste iz brojnih europskih zemalja.

Kao nagradu za svoj rad proglašen je najboljim djelatnikom 2014. godine u kategoriji domaćin turističkog seoskog gospodarstva u akciji “Čovjek ključ uspjeha u turizmu”.

Cilj akcije koju provodi Hrvatska turistička zajednica je obuhvatiti djelatnike iz najvažnijih djelatnosti koje sudjeluju u stvaranju “slike” o Hrvatskoj kao turističkoj destinaciji i razviti svijest ljudi da i oni mogu utjecati na podizanje kvalitete turizma kao najvažnijeg hrvatskog izvoznog proizvoda.

Ovakvi uspjesi samo su razlog više posjetiteljima da dođu u naš novogradiški kraj i uvjere se u tradicionalnu slavonsku gostoljubivost, stoga vjerujemo, da je ovo vrijedno gradsko priznanje stiglo u prave ruke!

Related Post

22. OBLJETNICA AKCIJE „ŠIRINCI“

Autor - 04/01/2014 0
ŠIRINCI/REŠETARI, 4. siječanj 2013. – Danas je u Širincima i Rešetarima obilježena 22. obljetnica oslobodilačke vojno-redarstvene akcije „Širinci“. Kod spomen…

OBAVIJEST SLAVČE

Autor - 27/08/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 27. kolovoza 2013. – Slavča je danas upozorila potrošače na neispravnost vode za piće iz gradskog vodovoda.

Rodilište

Autor - 03/01/2012 0
Županijski čelnici tradicionalno prvo novogodišnje jutro proveli s najmlađima i najslađima