NOVAGRA PREDSTAVLJA DOBITNIKE GRADSKIH PRIZNANJA 2014.

754 0

NOVA GRADIŠKA, 15. prosinac 2014. – Grad Nova Gradiška u prigodi Dana grada dodjeljuje javno priznanje – MEDALJU GRADA gospodinu JOZI BUNGIĆU,

za doprinos u obrani Domovine i suvereniteta Republike Hrvatske te dugogodišnji nesebičan rad u Udruzi dragovoljaca i veterana Domovinskog rata.

Medalju grada Jozi Bungiću uručili su gradonačelnik Željko Bigović i predsjednik Gradskog vijeća Josip Mikšić.

Jozo Bungić rođen je 10. studenog 1960. godine u Vukičevcima u Bosni i Hercegovini. Srednju elektrotehničku školu završava u Novoj Gradiški, management u Zagrebu. Umirovljeni časnik Hrvatske vojske, invalid Domovinskog rata.

U rad udruga proisteklih iz Domovinskog rata aktivno uključen od 1992. godine, aktivan i u tri mandata predsjednik Odbora za obilježavanje obljetnica iz Domovinskog rata.

Dugogodišnji je predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Brodsko posavske županije. Zahvaljujući njegovu veliku angažmanu, grad Nova Gradiška je ove godine bio uspješan domaćin Državnih sportskih igara udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata koje su okupile više od 1200 branitelja.

Related Post

OBAVIJEST SLAVČE

Autor - 27/08/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 27. kolovoza 2013. – Slavča je danas upozorila potrošače na neispravnost vode za piće iz gradskog vodovoda.