Novi single Who See feat. Saša TBF – Idu dani

901 0

Poslije pivotona Montenegro kanaliziranog kroz “Amo popit po pivo” song, Who See, freško, taze, isporučuju novi singl “Idu dani”. Klasična je to balkanska priča o tri primjenjena filozofa iz komšiluka, koja nas zaraznim refrenom podsjeća na realnost prolaznosti i koja na zabavan način obrađuje ozbiljnu temu bitisanja. Kao gost u epizodi “Idu dani”, pojavljuje se Saša iz legendarnog splitskog kolektiva The Beat Fleet, saradnja već neko vrijeme priželjkivana i veoma glatko sprovedena u dijelo. Ovo je još jedan singl koji služi kao najava za, novi, peti, po redu, Who See album, koji se vanka očekuje tokom 2021. godine.

 

Saša Antić:
“Ogromna čast i zadovoljstvo mi je bilo napokon surađivati sa Who See klapom. Meštre iz Kotora pratim od samih početaka i veliki sam njihov fan. Pjesma “Idu dani” mi je definitivno jedna od najdražih suradnji. Hvala braći na pozivu, presretan sam kako zvuči.”

Dejan Dedović :
“Singl sa Jadrana, konekcija Kotora sa Splitom, pjesma sa ogromnim imenom našeg hip-hop-a, Sašom iz TBF-a. Zbog toga, sa neskrivenim zadovoljstvom puštamo novu traku „Idu dani“.”

 

Who See feat. Saša TBF – Idu dani
Beat: Mario Đorđević
Tekst: Mario Đorđević, Dejan Dedović, Aleksandar Antić
Aranžman: Mario Đorđević, Dejan Dedović
Mix i master: Dejan Vučković
Video: Mario Đorđević i Nemanja Abazović
Cover: Mario Đorđević
Izvršna produkcija: Nikola Rajović (Beats per Montenegro)
Label: Lampshade media

Related Post