Novogradiščanin sa 3,32 promila slavio Božić i iz plinsko–signalnog pištolja ispaljivao rakete

497 0

SLAVONSKI BROD / NOVA GRADIŠKA – Unazad dva dana, na području u nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske, evidentirana su dva slučaja pucanja iz plinskih pištolja, te jedan slučaj pucanja iz vatrenog oružja.

Dana 24. prosinca, oko 18.15 sati, u Slavonskom Brodu, 46-godišnjak je remetio javni red i mir građana, jer je u alkoholiziranom stanju ispred ugostiteljskog objekta, ispalio u zrak više hitaca iz plinskog pištolja.

U Novoj Gradiški, dana 25. prosinca, oko 7.30 sati, 22-godišnjak je ispred ugostiteljskog objekta, u alkoholiziranom stanju (3.32 promila) vikao i galamio, te iz plinsko – signalnog pištolja ispalio dvije rakete.

Dana 26. prosinca, oko 2 sata, na području Općine Garčin, 51-godišnjak je u alkoholiziranom stanju, pucao iz automatske puške, koje je imao u neovlaštenom posjedu.

Policijski službenici su oduzeli oružje i pripadajuće streljivo, te protiv počinitelja podnose odgovarajuće prekršajne prijave Prekršajnom sudu, odnosno kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post

BLAGDAN SVETOG MIHOVILA I POLICIJE

Autor - 28/09/2012 0
SLAVONSKI BROD – Svečanim programom u dvorani Prometne policije u Slobodnici završen je program obilježavanja današnjeg blagdana Svetog Mihovila, odnosno…