OŠ „VLADIMIR NAZOR“ ADŽAMOVCI

677 0

ADŽAMOVCI, 29. svibanj 2012. – Općinski načelnik Zlatko Aga i zamjenica župana za društvene djelatnosti Ružica Vidaković, na obilježavanju Dana škole, potvrdili su izgradnju športske dvorane za OŠ „Vladimir Nazor“.

Kako je kazao Zlatko Aga raspisan je natječaj za izvođača radova, a 1. lipnja u Ministarstvu regionalnog razvoja otvaraju se ponude. Očekuje da bi se kamen temeljac mogao položiti početkom naredne školske godine.

 

Inicijativu za izgradnja športske dvorane pokrenuo je bivši ravnatelj Stanislava Kekeza, a napore da se dvorana izgradi nastavila je sadašnja ravnateljica Marija Petričević. Dodajmo da dvorane u Adžamovcima ne bi bilo bez podrške Općiune Rešetari i načelnika Zlatka Age te Brodsko-posavske županije. Kako je naglasila zamjenica župana Ružica Vidaković zajedno su radili na realizaciji ideje izgradnje školske športske dvorane. kazala je zamjenica župana Ružica Vidaković.

 

Dvorana se gradi novcem iz Programa integralnog razvoja lokalne zajednice EIB-2, a dio sredstava za provedbu projekta izgradnje sportske dvorane osigurala je Općina Rešetari Vrijednost investicije iznosi 6.625.000,00 kuna bez PDV-a.

Related Post

Konji kao hobi

Autor - 15/10/2011 0
  ADŽAMOVCI, 27. rujna 2011. – Zvonko Domazetović iz Adžamovaca jedan je od sve brojnijih zaljubljenika u konje na novogradiškom…