OBEĆANO UČINJENO! – Zdravka Crnoja iz Adžamovaca može useliti u obnovljenu kuću

1421 0

Načelnik Zlatko Aga i ravnatelj GD Crvenog križa Nova Gradiška Dario Pauković posjetili su 15. veljače Zdravku Crnoja u Adžamovcima i vidjeli kako teku radovi na obnovi njene kuće, a 18. svibnja obnovljenu su joj  kuću predali na korištenje

Tekst  Franjo Samardžić, Fotografije Općina Rešetari, Jakša Samardžić

 

REŠETARI, 18. svibnja 2023. – Jedna  od  dvije  humanitarne aktivnosti koje su   na području Općine Rešetari  zajedno organizirali i proveli  Općina Rešetari i Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška, a potaknuli  mještani Adžamovaca, bila je obnova ruševne kuće  Zdravke Crnoja u Adžamovcima.  Kuća je popucala  i bilo je u njoj opasno živjeti  pa  su joj  privremeno  u pomoć priskočili susjedi  i osigurali  smještaj za vrijeme obnove.

 Osim Zdravke,  zadovoljstvo nisu krili općinski načelnik Zlatko Aga i  ravnatelj GD Crvenog križa Dario Pauković kada su  joj 18. svibnja obnovljenu  i proširenu kuću predali na korištenje. 

Zahvalili su svima  koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji. Najzadovoljnija i najzahvalnija svima je Zdravka  koja je općinskog načelnika i  ravnatelja GD CK, nakon što useli, pozvala na kavu. 

Osim sanacije   kuća je dograđena  tako da sada ima  kupaonicu i hodnik. 

Ova humanitarna akcija primjer je uspješne suradnje i pomoći ljudima u potrebi između  Općine Rešetari i Gradskog društva Crvenog križa  koji je  Zdravki osigurao  pakete humanitarne pomoći, a nabavit će joj  i perilicu rublja.  

Related Post