OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA SVJESNOSTI O AUTIZMU: ” VOLIM OSOBU S AUTIZMOM”

1105 0

NOVA GRADIŠKA – Udruga za autizam „Sunce“ Nova Gradiška pozivam Vas na obilježavanje Svjetskog dana svjesnosti o autizmu s porukom ” VOLIM OSOBU S AUTIZMOM” koje će se održati 1. travnja (subota) u ulici Slavonskih graničara ( kod pozornice ) u vremenu od 9 do – 13 sati.

-Kako je plavo boja autizma, sve će taj dan biti u plavoj boji. Kao i svake godine puštati ćemo plave balone u 12 sati u nazočnosti predstavnika Grada Nova Gradiška. Svi ćemo biti u plavim majicama s porukom „Volim osobu s autizmom“. Uz nas će tvrtka TUTAČ iz Zagreba u malom žutom kombiju prodavati ukusne nizozemske palačinke.
Navečer, istoga dana, Dom hrvatskih branitelja i fontana u parku biti će osvijetljene plavom bojom, a u Soho baru powered by Hemingway baru organizira se VEČER U PLAVOM, uz plavu rasvjetu, plave koktele i obaveznu plavu odjeću. Goste će zabavljati TRILOGIA ROUGE BAND @ BARBARA DAUTOVIĆ – navodi Vesna Mijatović, predsjednica Udruge za autizam „Sunce“ Nova Gradiška i poziva građane da im se, kao i uvijek do sada, pridruže i podrže prava i potrebe osoba s autizmom.

 

Related Post

TRIBINA O SUICIDU

Autor - 29/03/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 29. ožujak 2012. – Činjenica je da su hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji na svojim leđima iznijeli…

UDRUGA GLUHIH I NAGLUHIH

Autor - 08/05/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 8. svibnja 2014. – Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška održala je jučer u Gradskoj knjižnici prezentaciju projekta…