OBITELJSKE IGRE DRUŠTVA „NAŠA DJECA“: Veselo i zabavno druženje djece i roditelja

863 0

Autor: cajtung
NOVA GRADIŠKA, 21. rujna 2019. – U dvorištu Ljetne pozornice u Novoj Gradiški, 20. rujna bilo je veselo i zabavno. Društvo „Naša djeca“uz potporu Grada Nova Gradiška organiziralo je „Obiteljske igre“, treću godinu zaredom povodom Međunarodnog dana obitelji koji nisu mogli obilježiti u svibnju jer je bilo loše vrijeme, a vezano je i uz obilježavanje Dan igara, 21. rujna. Sudjelovali su učenici gradskih osnovnih škola od prvog do četvrtog razreda i njihovi roditelji, ukupno 28 obitelji. Sve nazočne pozdravio je Vinko Grgić, gradonačelnik i zahvalio svima koji su došli, kao i on, sa svojom djecom pokazati spretnost i umijeće u dječjim igrama.
„Želimo ukazati na važnost ove vrlo važne zajednice-obitelji koja u današnjem vremenu vrlo teško opstaje i vrlo teško je biti roditelj. Želja nam je da roditelji makar malo vremena odvoje za igru sa svojom djecom,da promijene prioritete i stave djecu i obitelj na prvo mjesto gdje zapravo i pripadaju“, rekla je Verica Lukačević, predsjednica Društva „Naša djeca“ Nova Gradiška.
” Cilj druženja je okupljanje obitelji u opuštenom okruženju kako bi vrijeme proveli zajedno, maknuti se od svakodnevnih briga i digitalne tehnologije. Imam vremena i volje, ovakav angažman u volonterskom obliku ispunjava. Lijepo je vidjeti poznata lica iz školskih klupa. Biti učitelj je prekrasan poziv, tko voli, savjetujem da bude uporan i sigurno će pronaći svoje mjesto u Hrvatskoj” rekla je Natalija Golovrški, prof. Najspretniji i najsnalažljiviji bili su Marin i mama Anita Mokrović. Drugo mjesto pripalo je Petru i tati Vinku Grgiću, treće mjesto osvojili su Mateo i mama Manuela Brdar. Svi natjecatelji su dobili utješnu nagradu.

Related Post

KATASTROFALNA POPLAVA

Autor - 02/06/2010 0
Josipović: – Najvažnije je da nitko nije stradao Kosor: – Vlada će pomoći   Slav.Brod, Slobodnica, Vrpolje 2. lipnja 2010. –…