ODRŽAN KONCERT UMPASK-a

993 0

21. veljače 2011. – U organizaciji Udruge mladih za promicanje

alternativne scene i kulture (UMPASK) održan je u prošli petak koncert u Društvenom domu na kojemu je bilo prisutno 250 ljudi. Na koncertu su nastupila četiri zanimljiva benda koja dolaze izvan grada Nove Gradiške, a to su – rokeri  “Yo Man” iz Zagreba, metalci “Molten Core” iz Kutine, punk izvođači “Pankreas” također iz metropole i oldschool band “Zvijezde – Super s karamelom” iz Bečaja koji su izvodili punk rock. Nakon grupa usijalu atmosferu održavala su dva DJ-a koji su miksali sve do 3 sata iza ponoći.

Udruga UMPASK  nalazi se pod vodstvom predsjednika Ivana Mlinca, dopredsjednika Hrvoja Kovačića i Vlatka Juričića dok je u udrugu također involviran i Dragan Šorak, osnivač facebook profila “Sjećanja na ljetnu”.

U mjesecu lipnju u organizaciji UMPASKA očekuje nas, kao i prošle godine, još jedan od “Antifa” (antifašistički) koncerta, a udruga ima i raznih planova za održavanje raznih kreativnih radionica od kojih bi jedna bila i umjetničko izražavanje sa grafitima te se nadaju da će naići na razumijevanje grada. 

Related Post