ODRŽAN IZBOR MISS UNIVERSE 2018.: Titulu najljepše osvojila Novogradiščanka Mia Pojatina

2213 0

ZAGREB – 22-godišnja Mia Pojatina iz Nove Gradiške je Miss Universe Hrvatska za 2018. godinu. Među 19 finalistica najprestižnijeg izbora ljepote Miss Universe Hrvatske ponijela je titulu najljepše, a okitila se i titulom Miss fotogeničnosti, po izboru pratitelja na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Krunu joj je predala prošlogodišnja pobjednica Shanaelle Petty. Lentu prve pratilje dobila je Danijela Galeković iz Zagreba, a druga je pratilja 26-godišnja Splićanka Silvana Došen.

U velikom finalu natjecalo se 19 djevojaka iz cijele Hrvatske. Natjecanje počelo je preliminarnom eliminacijom na kojoj su natjecateljice imale intervjue sa članovima žirija i bodovanje u kupaćem kostimu. Najuspješnijih deset prozvano je u finalu na pozornicu gdje je odabrano pet: Danijela Galeković, Mia Pojatina, Silvana Došen, Zlata Stefanova i Suzana Blažanović, koje su odgovarale na pitanja žirija.

Naša svestrana sugrađanka Mia Pojatina je diplomirala medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, svira klavir, trenira odbojku, bavi se boksom i pjeva.

Natjecanje je održano u HTV-ovom studiju Anton Marti.

FOTO Facebook

 

Related Post