OLIMPIJSKI FESTIVAL DJEČJIH VRTIĆA

1525 0

NOVA GRADIŠKA – U radosti igre i sporta najbolji su bili dječaci i djevojčice iz Dječjeg Vrtića „Zvončić“ iz Nove Kapele. Nagrada za fair play pripala je malim sportašima iz petrovoselskog vrtića „Vjeverica“.

 

Dojmljivo je bio nošenje olimpijske zastave koju su iz pratnju odgojiteljica Jasne Borojević i Silvane Savi nosili Sanela Dedić i Petar Tomašić iz Nove Gradiške, Lara Ćelipirović iz Nove Kapele i Dijana Marić. Baklju su nosili Luka Ivanišević iz Starog petrovog sela, Petra Pejaković iz Nove Kapele, Ivana Jakovljević iz Okučana, Noa Smolić i Bruno Despotović iz Nove Gradiške Niko Bakunić iz Cernika.

U ime malih sportašica i sportaša zakletvu je položila Petra Mihaljević iz Cernika.

 

Jedanaesti festival dječjih vrtića, održan ove godine u gradskoj športskoj dvorani, još je jednom, bio događaj za koji su se mališani iz vrtića pripremali i koji će sigurno pamtiti zajedno sa svojim roditeljima, braćom i sestrama, djedovima i bakama, koji su napunili tribine športske dvorane.

 

Bilo je to još jedno lijepo druženja najmanjih sportaša koje su pozdravili župan Danijel Marušić, zamjenica gradonačelnika dr. Ljepša Rakas-Vujčić i Borislav Vidošić, predsjednik Saveza sportova Nova Gradiška. Zaželjeli su im bezbrižnu mladost u kojoj će bavljenje sportom biti zadovoljstvo i razvijanje sportskog duha koji će neke možda dovesti i do vrhunskih sportskih rezultata.

Foto: Dejan Ivanković

 

 

Related Post