OMILJENA ČAŠICA – ZBOG PIJANSTVA POLICIJA MU ODUZELA DOZVOLU, A SUTRADAN SE OPET NAPIO I SKRIVIO PROMETNU NEZGODU

1059 0

NOVA GRADIŠKA, 18. siječanj 2011. – Jučer oko 16.40 sati na autocesti kod Starog Petrovog Sela dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Prometna nesreća se dogodila jer se 51-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Peuget, zagrebačkih registracijskih oznaka, nije držao strane kretanja već je prešao na prometnu traku namijenjenu za zaustavljanje vozila u nuždi, sletjevši na travnatu površinu, gdje je prednjim dijelom vozila udario u zaštitnu žičanu ogradu. Alko-testiranjem nad vozačem, policija je utvrdila koncentraciju alkohola u njegovu organizmu u iznosu od 2,64 promila. Također je utvrđeno da je upravljao vozilom iako mu je prethodno izrečena mjera opreza privremenog oduzimanja vozačke dozvole od 16. do 24. siječnja. U nedjelju je procesuiran, jer je u Slavonskom Brodu upravljao vozilom pijan (2,14 promila).

 

Protiv 51-godišnjaka policija podnosi obavezni prekršajni nalog i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Related Post

OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE

Autor - 15/03/2013 0
SLAVONSKI BROD, 15. ožujak 2013. – U okviru kriminalističkog istraživanja nad 52-godišnjakinjom iz Slavonskog Broda, policija je potvrdila sumnju u…