OPĆA BOLNICA NOVA GRADIŠKA: Posjete bolesnicima ZABRANJENE do daljnjega

561 0

Autor Franjo Samardžić

Molimo obitelji bolesnika, rodbinu i prijatelje da bolesnicima NE DONOSE nikakve stvari i namirnice jer je to moguć put unosa koronavirusa u bolnicu. Sve potrepštine osigurane su bolesnicima.

NOVA GRADIŠKA, 17. ožujka 2020. – Dr. Josip Kolodziej , ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška, uzdao je danas naputak vezan uz posjete bolesnicima hospitaliziranim u Općoj bolnici Nova Gradiška.
-Posjete bolesnicima hospitaliziranim u Općoj bolnici Nova Gradiška su ZABRANJENE do daljnjega. Molimo obitelji bolesnika, rodbinu i prijatelje da bolesnicima NE DONOSE nikakve stvari i namirnice jer je to moguć put unosa koronavirusa u bolnicu. Sve potrepštine osigurane su bolesnicima. Prilikom dolaska na bolničko liječenje bolesnbici trebaju sa sobom ponijeti svu potrebnu garderobu (pidžamu, donje rublje i sl.) i pribor za osobnu higijenu. Zaposlenici bolnice su angažirani u neophodnim aktivnostima i zbrinjavanju bolesnika – navodi Dr. Josip Kolodziej, ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška i moli za razumijevanje i suradnju.

Related Post