OPĆINA OKUČANI

1003 0

OKUČANI 21. studeni 2014. – Sinoć je u Okučanima u organizaciji OO HDZ-a – Zajednice žena “Katarina Zrinski” Okučani održana Javna tribina na temu “Kako reagirati u kriznim situacijama”.

Predavačica ove uspješne tribine je bila prim. mr. sc. Elvira Koić, dr. med. specijalist psihijatar i psihoterapeut iz Virovitice. Cilj ove tribine je bio senzibilizirati javnost o važnosti psihičkog zdravlja.

Uz domaćicu ove manifestacije Ružu Vidović – predsjednicu Zajednice žena nazočili su općinski načelnik općine Okučani Aca Vidaković sa zamjenikom, načelnik Policijske postaje Okučani Zrinko Kapetanić sa zamjenicom, dopredsjednik ŽO HDZ-a Berislav Balen, predsjednica Županijskog odbora ZŽ “K. Zrinski” Ljubica Maksimčuk i predsjednica Županijskog povjerenstva za ravnopravnost spolova Zdenka Bošnjak Brodsko-posavske županije sa svojim članicama, članice iz Nove Gradiške i Gornjih Bogićevaca te članice Foruma žena SDP Okučani i brojni građani.

 

Važno je napomenuti kako je u Okučanima u organizaciji Policijske postaje Okučani, Vijeća za prevenciju kriminaliteta i Narodne knjižnice i čitaonice koju vodi Zrinka Grgić u prigodi Mjeseca hrvatske knjige 2014. god. održana Javna tribina na kojoj se raspravljalo o raznim oblicima zlostavljanja.

 

Narodne knjižnice i čitaonice je 15. listopada, a listopad je i mjesec borbe protiv ovisnosti, organizirala susret štićenika Zajednice “Susret”s Ivanovca s građanima Okučana. Štićenici su svjedočili o tome kako se uspješno bore s različitim oblicima ovisnosti.

Related Post