OSTAVILI OTKLJUČANE AUTOMOBILE: Chevrolet, Renault i Golf poslužili za besplatnu vožnju

880 0

SLAVONSKI BROD – U vremenu od 14. do 17. lipnja, u Slavonskom Brodu su evidentirana tri slučaja otuđenja osobnih automobila, koje su vlasnici ostavili otključane i sa ključevima u kontakt bravicama.

Vozila su pronađena i vraćena vlasnicima. Dva osobna automobila Chevrolet (otuđen 14. lipnja, oko 22 sata) i Renault (otuđen dana 16. lipnja, oko 15.50 sati), otuđena su sa parkirališta u Štamparevoj ulici, u Slavonskom Brodu. Chevrolet je pronađen sutradan u Brkića putu, a Renault istoga dana u Svačićevoj ulici, u Slavonskom Brodu.

Dana 17. lipnja, u Slavonskom Brodu na Trgu Sv. Antuna, u vremenu od 9.30 do 10 sati, otuđen je osobni automobil Golf, kojeg je vlasnica pronašla oko 12 sati, na istom mjestu na kojem ga je i ostavila parkiranog, također otključanog sa ključevima u kontakt bravici.

Policijski službenici nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 44-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog sumnje u počinjenje (u sva slučaja) kaznenog djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Protiv 58-godišnjaka, 20-godišnjaka i 24-godišnjakinje, policija podnosi prekršajne prijave, odnosno upozorenje Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Related Post

PROMETNA NESREĆA

Autor - 20/06/2016 0
STARTO PETROVO SELO – Dana 18. lipnja, oko 5.15 minuta, u Starom Petrovom Selu, dogodila se prometna nesreća u kojoj…

Upaljena prva adventska svijeća

Autor - 03/12/2017 0
Autor Ivanka Herceg NOVA GRADIŠKA – Paljenjem prve adventske svijeće kod novogradiške župne crkve Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije uz…