PIJANI MLADIĆ U BOLNICI NAPAO LIJEČNICU

1144 0

NOVA GRADIŠKA, 25. ožujak 2011. – U Općoj bolnici u Novoj Gradiški

pijani 23-godišnjak je jučer oko 18 sati, bez posebnog povoda vikao i galamio na 49-godišnju liječnicu. Intervenirala je policija i u njegovu organizmu utvrdila koncentraciju alkohola od 1,99 promila. Protiv njega policija podnosi optužni prijedlog zbog kršenja odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

NEZAKONIT RIBOLOV – Jučer oko 15.45 sati policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška su utvrdili da je 48-godišnjak u kanalu u blizini Gređana koristeći drveni čamac i ribarsku mrežu protuzakonito ulovio nekoliko kilograma ribe. U konzultaciji sa državnim odvjetništvom, policija je 48-godišnjaka prekršajno procesuirala, a o događaju je upoznata Županijska inspektorica ribarstva.

 

TEŠKO POVRIJEĐENI U PRVRTANJU AUTOMOBILA – Jučer oko 18.50 sati na autocesti A-3 kod Nove Kapele dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene. Prometna nesreća se dogodila na način da je 50-godišnjak upravljao osobnim automobilom Škoda Fabia, ne držeći se strane kretanja pa je uslijed zanošenja po kolniku sletio na travnatu površinu, gdje se vozilo u daljnjem zanošenju prevrnulo i udarilo u zaštitnu žičanu ogradu koju je i probilo, zaustavivši se na obradivoj površini, prevrnuto na bočnu stranu. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede je zadobila 53-godišnja suvozačica, koja je zadržana na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok je vozač također teško ozlijeđen, te je nakon ukazane liječničke pomoći pušten kući.

Policija protiv 50-godišnjeg vozača podnosi kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće, a protiv suvozačice slijedi obavezni prekršajni nalog zbog kršenja odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, jer nije bila vezana sigurnosnim pojasom.

Related Post