PIJANO JUTRO: Alkoholizirana vozačica vozila zabranjenim smjerom, oštetila pet automobila i pobjegla

895 0

SLAVONSKI BROD – U petak 13. ožujka u 5.10 sati, u Ulici Antuna Mihanovića, u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Policajci su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način da se 33-godišnjakinja kretala osobnim automobilom kolničkom trakom namijenjenoj za kretanje vozila iz suprotnog smjera.
Krećući se automobilom zabranjenim smjerom udarila je u nekoliko parkiranih automobila (vlasništvo 62-godišnjakinje, 65-godišnjaka, 70-godišnjakinje, 64-godišnjaka i 26-godišnjaka) nakon čega je napustila mjesto događaja.
Policijski službenici su ubrzo pronašli nesavjesnu vozačicu kojoj su alko-testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,77 promila nakon čega je dovedena u Policijsku postaju i zadržana do otriježnjenja, a policijski službenici protiv nje podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Related Post

POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKA

Autor - 02/08/2016 0
SLAVONSKI BROD, 2. kolovoz 2016. – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, te članovi Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske…

PROJEKTI U KULTURI

Autor - 06/11/2012 0
SLAVONSKI BROD 6. studenog 2012. – U Velikoj vijećnici Županijske uprave danas je Ministrica kulture dr. sc. Andrea Zlatar Violić…