Pješak teško ozlijeđen na pješačkom prijelazu

1535 0

SLAVONSKI BROD, 28.  kolovoza 2021. – U Slavonskom Brodu jučer u 7.40 sati, na raskrižju Zrinske i Gundulićeve ulice u Slavonskom Brodu dogodila se prometna nesreća u kojoj je pješak teško ozlijeđen. 

Policijski službenici Postaje prometne policije, očevidom su utvrdili da se 51-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, približavao pješačkom prijelazu neprilagođenom brzinom, te je prednjim dijelom automobila udario 75-godišnjeg pješaka, koji je u tom trenutku prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. U ovoj prometnoj nesreći, pješak je teško ozlijeđen. Liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu gdje je i zadržan na daljnjem liječenju. Policijski službenici protiv 51-godišnjaka

 

U Bodegraju prometnu nesreću  prouzrokovao alkoholizirani vozač

Noćas  u 0,30 sati, u Bodegraju se dogodila prometna nesreća koju je prouzrokovao alkoholizirani (1,84 promila) 64-godišnji vozač osobnog automobila. 

     Policijski službenici su utvrdili, da je 64-godišnjak upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je isteklo važenje inozemne vozačke dozvole, te se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je automobilom prešao na travnatu površinu, udarivši u betonski rub kolnog ulaza. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. 

     S obzirom na to da je alko testom u organizmu vozača očitana koncentracija alkohola od 1,84 promila, te je vozač namjeravao nastaviti i dalje s vožnjom, policijski službenici su ga isključili iz prometa i zadržali u policiji na otriježnjenju. Policajci protiv 64-godišnjaka podnose odgovarajuće prekršajne prijave.

Related Post