PLATIO KAZNU I TRI MJESECA OSTAO BEZ DOZVOLE

1639 0

SLAVONSKI BROD, 4. kolovoza 2016. – Prekomjerna brzina jedan je od najčešćih uzroka prometnih nezgoda. Kada se tome doda neiskustvo mlađih vozača posljedice su često kobne kao što je to prije dva dana bilo u Okučanima

kada su poginuli mladi vozač (19) i njegov suputnik. Isti dan policija je u Podcrkavlju „obuzdala“ mladog vozača koji je na mjestu gdje je ograničenje brzine bilo 50 kilometara na sat vozio brzinom od čak 135 kilometara.

 

-Dana 2. kolovoza, oko 16 sati, prometni policajci su nadzirući promet u Podcrkavlju, utvrdili nepropisnu brzinu. Naime, 21-godišnjak je upravljao osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka, krećući se brzinom od 135 kilometara na sat u naselju gdje je ograničenje brzine kretanja 50 kilometara na sat. Policijski službenici su protiv 21-godišnjaka donijeli prekršajni nalog kojim je kažnjen novčanom kaznom za prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Također mu je izrečena zaštitna mjera upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 3 mjeseca – priopćila je danas Policijska uprava brodsko-posavska.

Related Post