MAŽORETKINJE GRADA NOVE GRADIŠKE: Plesna priredba gradskih mažoretkinja „U našem ritmu“ oduševila sugrađane

840 0

NOVA GRADIŠKA – Brojna novogradiška publika mogla je 6. travnja 2024. godine u sportskoj dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole doživjeti ljepotu i čaroliju glazbe, plesa i zajedništva i uživati u plesnom spektaklu koji su priredile Mažoretkinja grada Nove Gradiške zajedno sa svojim gostima. 

Plesna je priredba „U našem ritmu“ uvertira u predstojeće Državno natjecanje u mažoret plesu koje će se održati u Krapini 19. – 21. travnja 2024. godine. Različite su se dobne skupine predstavile maštovitim koreografijama trenerice i voditeljice Udruge Maje Sesar i pokazale svu ljepotu mažoret plesa s različitim rekvizitima (štapovima, pomponima, zastavama, plesnim trakama…) i u prekrasnim plesnim kostimima. Iza ovih plesnih točaka stoji velika ljubav ovih djevojčica i djevojaka prema plesu, veliki trud i rad svih aktivnih sudionika udruge Mažoretkinje grada Nove Gradiške – trenerice, djevojčica i djevojaka, ali i roditelja i svih koji ih podržavaju. Gosti na ovoj plesnoj večeri bili su i članice Plesnog studija Marine Mihelčić, plesna skupina „Mighty Fighters“ iz Okučana, mladi glazbenik Dorijan Živković i mališani Dječjeg vrtića Nova Gradiška sa svojim odgojiteljicama. Kroz plesne točke publiku su vodili Frano Lovrić i Korina Ljubičić iz Osnovne škole Mato Lovrak u Novoj Gradiški. 

Mažoretkinje grada Nove Gradiške zahvalile su svojoj publici na dolasku na ovu plesnu priredbu, Turističkoj zajednici Nove Gradiške, Gradu Nova Gradiška, Brodsko-posavskoj županiji, Elektrotehničkoj i ekonomskoj školi u Novoj Gradiški, Osnovnoj školi Okučani, Osnovnoj školi Mato Lovrak, Industrijskom parku i tvrtki VIP-s  i Krojačkom obrtu Lutin koji su im pomogli u pripremanju za ovogodišnje Državno prvenstvo, medijima koji ih prate te brojnim sugrađanima pojedincima koji svojim profesionalnim angažmanom i volonterskim aktivnostima doprinose kvaliteti rada Udruge. 

Vjerujemo kako će ova brojna mažoret obitelj ponosno ponijeti zastavu grada i uspješno ga predstaviti na predstojećem natjecanju. 

 

fotografije: Stjepan Mirković, Lens of art

Related Post

NOVA GRADIŠKA DOMAĆIN

Autor - 28/08/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 28. kolovoza 2014. – 19. državno športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata održat će se 13. rujna…