PLJAČKA

746 0

Maskirani razbojnici danas su oko 12 sati upali u prostorije poslovnice Fine u Oriovcu kod Slavonskog Broda. Policija je priopćila da su odnijeli još neutvrđeni iznos novca. Područje oko Fine u središtu Oriovca blokirala je policija.

 

U šumi između Lovčića i Brodskog Stupnika, pretpostavlja se da su pljačkaši zapalili auto s kojim su bježali te, vjerojatno, nastavili s drugim koji je tamo bio ostavljen. Dvoja vatrogasna vozila ugasila su požar.

 

Policijska uprava brodsko-posavska intenzivno traga za počiniteljima.

 

-Dvije maskirane naoružane osobe su oko podne, ušle u unutrašnjost novčarske ustanove na području Oriovca i uz prijetnju oružjem, razoružale zaštitara, te od zaposlenica otuđile veći novčani iznos, dok je treća osoba bila vani. Potom su se udaljili osobnim automobilom. Policijski službenici su u šumskom području pronašli zapaljeni automobil, te slijedi očevid. Pritom nije bilo ozlijeđenih osoba. Policija nastavlja traganje za počiniteljima – priopćila je Policijska uprava Brodsko-posavska.

Related Post

Poginuo Josip Čaić (28) iz Vrbja

Autor - 05/02/2018 0
VRBJE – Nakon završenog policijskog očevida Policijska uprava brodsko-posavska izdala je dodatno priopćenje u vezi prometne nesreće i smrtnog stradavanja…

OPASNE ŠUME

Autor - 12/09/2016 0
NOVA GRADIŠKA, 12. rujna 2016. – Na okučanskom području, dana 9. rujna, u šumskom predjelu (u blizini Širinaca), nakon dojave…