Pobjeda Sloge u Lazama

923 0

10. svibanj 2012. – Pobjeda Sloge u Lazama Jučer je odigrano

izvanredno 26. kolo Prve županijske nogometne lige gdje je za naše područje odigrana najzanimljivija utakmica starih rivala u Lazama. Što više, novogradiška Sloga priredila je iznenađenje i pobijedila je favorita i na tablici bolje plasiranu momčad domaćina, Graničar,i to na gostovanju s 2:1.

 

O utakmici nam je trener Sloge Željko Bakunić priopćio slijedeće:

„Obje momčadi su nastupile nekompletne, bez nekolicine svojih vrlo važnih igrača. U utakmicu smo ušli vrlo slabo, tako da su domaćini već u 3. minuti poveli s 1:0 prekrasnim golom Katušića. Nama je trebalo gotovo 20 minuta da uspostavimo kontrolu, te smo poslije dvadesete minute lagano preuzimali inicijativu. U 25. minuti smo preko Dokuzovića izjednačili rezultat, a u 35. minuti preko Curića i poveli s 2:1.

 

Drugo poluvrijeme je proteklo u inicijativi domaćina koji su pokušavali dubinskim ubačajima u naš šesnaesterac preokrenuti rezultat. Mi smo bili primorani na obranu, te smo brzim kontrama dolazili u vrlo izgledne prilike. U mnoštvu šansi na obje strane rezultat se nije promijenio, tako da smo na kraju mi imali malo više sreće i zasluženo pobijedili s 2:1.

 

Nakon subotnje odlične predstave protiv prvaka i nesretnog poraza, pružili smo odličnu predstavu. Bio sam ponosan na prezentaciju mojih igrača. Pokušao sam ih uvjeriti da samo poštenim pristupom na svakoj slijedećoj utakmici možemo očekivati da nam se uloženo i vrati, što se već na slijedećoj utakmici u Lazama i ostvarilo.

 

Slijedeću utakmicu igramo u Novoj Gradiški u subotu u 17,30 sati sa NK Batrina“ – istakao je zaslužni rener Sloge Željko Bakunić.

 

Na slici momčad novogradiške Sloge.

Related Post

SPORT

Autor - 14/03/2012 0
14. OŽUJAK 2012. -REZULTATI – TABLICE