POČELA SEZONA POŽARA: Spaljivao korov i raslinje i zapalio šumu 

505 0

Foto Jakša Samardžić, Ilustracija

 

SLAVONSKI BROD, 20.  travnja 2024. – Policijska uprava  dovršila je očevidi dva požara koja su se dogodila na području Slavonskog Broda i Kaniže. U požarima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Prvi požar se dogodio 15. travnja, oko 14 sati, na području Kaniže. Naime, prilikom spaljivanja korova i raslinja vatra se zbog jakog vjetra proširila na šumu vlasništvo 75-godišnjaka. U požaru je izgorio veći broj stabala, a požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bebrina. U vezi navedenog događaja policijski službenici nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje.

Drugi požar se dogodio (jučer) oko 11 sati, u prostoru tvrtke na području Slavonskog Broda (Ulica 108. brigade ZNG). Došlo je do požara na jednom od uređaja, a vatra je ubrzo ugašena. Slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post

BORODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 22/03/2016 0
SLAVONSKI BROD, 21. ožujak 2016. – Veleposlanik Republike Albanije u Republici Hrvatskoj Nj.E. Ilir Melo sa suradnicima gostovao je danas,…

Motociklom sletio u kanal i poginuo

Autor - 08/10/2022 0
SLAVONSKI BROD, 8. listopada  2022. –  U  Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske,  jučer je u 18,43 sati zaprimljena je…