POČELI RADOVI NA IZGRADNJI TENISKIH TERENA

2310 0

NOVA GRADIŠKA – Danas su u nazočnosti gradonačelnika Vinka Grgića i novogradiških tenisača započeli, za tenisače, dugo očekivani radovi na izgradnji teniskih terena u naselju Slavča.

-Točno u podne smo se ovdje okupili da pokrenemo jednu lijepu stvar za kojom naš grad pati već dugo vremena. Nikad nismo imali pravi i kvalitetan teniski teren, a sada otvaramo radove na izgradnji prve faze teniskog kompleksa koji će se sastojati od četiri terena od tenisita. Tu smo s dečkima i curama iz teniskog kluba koji imaju odlične rezultate i u veteranskim natjecanjima osvajaju brojne turnire. To su odlični rezultati, a moram spomenuti našeg Frana koji je viceprvak Hrvatske u svojoj kategoriji. Imamo odlične klince koji super rade, ali nažalost moraju ići igrati u Požegu, Brod ili negdje drugdje. Krećemo s poslovima kako smo planirali i dogovorili. Nadzorni inženjeri su iz tvrtke Ingra, a izvođač radova je naša novogradiška tvrtka što potvrđuje da naše tvrtke mogu i imaju prilike raditi odlične poslove. Vidi se to i na drugim gradilištima u gradu. Dinamika radova ovisi o vremenskim uvjetima, u roku od 45 do 60 dana obavit će se radovi u prvoj fazi s pripremom za infrastrukturu – kazao je gradonačelnik Vinko Grgić.

-Okupili su se okupili najstariji članovi kluba da obilježimo ovaj, za nas, prekrasan dan. U tenisu sam već tridesetak godina. Nažalost, prošao sam sve i svašta ali nisam imao priliku nastupati u svom gradu, kao ni moje kolege. Konačno će se dogoditi da ćemo moći trenirati, igrati i predstavljati grad svatko u svojim kategorijama u Novoj Gradiški. Sretni smo i uzbuđeni od trenutka kada smo saznali da će se projekt realizirati. Glavni događa će biti kada se završe tereni, a djeca istrče i prebace prve loptice. Zahvaljujemo se gradonačelniku Vinku Grgiću koji je ovome pristupio ozbiljno i što će grad imati još jedan sadržaj koji svakako zaslužuje, jer dugo godina smo bili jedini grad u Hrvatskoj koji nema teniske terene. Idemo na turnire u druge gradove gdje se svi čude kako jedan grad kao Nova Gradiška teniske terene i uvjete za bavljenje tenisom – kazao je Marko Brčić, predsjednik Teniskog kluba Nova Gradiška.

Related Post

Veliki požar na Korčuli

Autor - 06/04/2020 0
Vatrogasci i dalje gase požar na otoku Korčuli, poviše Smokvice, za koji je jučer u ranim jutarnjim satima DVD Smokvica…