Počinju radovi na obnovi pročelja zgrade „starog suda“

490 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 6. veljače 2019. – Kada dozvole vremenske prilike počinju radovi na obnovi pročelja zgrade „starog suda“ na Trgu kralja Tomislava 5. Uz obnovu fasade radovi obuhvaćaju i izmjenu vanjske stolarije. Investitor je Grad Nova Gradiška, a izvođač tvrtka Kala d.o.o. iz Cernika.

Kada se uredi fasada te zgrade, te obavi za ovu godinu planirana energetska obnova zgrade Gimnazije, privesti će se kraju obnova i uređenje fasada na zgradama na Trgu kralja Tomislava. Kako doznajemo planira se uređenje pločnika na zapadnoj strani trga i cvjetne gredice od sata do crkve Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije i na taj način spriječiti parkiranje automobila u tom dijelu parka za vrijeme održavanja raznih manifestacija. Kada se tomu doda da je kompletno uređen park, prostor ispred Gimnazije i crkve, te gradske upravne zgrade, moći će se reći da je u posljednjih nekoliko godina uređeno, a time na zadovoljstvo Novogradiščana, novo lice dobilo najuže središte grada.

Related Post

AVIONSKU RAKETU BACIO U SMEĆE

Autor - 13/04/2017 0
SLAVONSKI BROD – Jučer oko 14,30 sati u Slavonskom Brodu djelatnik  komunalnog poduzeća je u reciklažnom dvorištu među reciklažnim predmetima…