PODRUČNA ŠKOLA SMRTIĆ: PROLJEĆE, PROLJEĆE, PROLJEĆE… JE TU

355 0

GORNJI BOGIĆEVCI – U organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci dana 26.03.2019. godine u PŠ Smrtić održana je kreativna proljetna radionica isto tako proljetnog naziva „PROLJEĆE, PROLJEĆE, PROLJEĆE…JE TU“.
Učenici su zajedno sa svojom učiteljicom i knjižničarkom izrađivali na stiroporu proljetne cvjetove od raznih boja čepova i nastali su prekrasni dječji radovi – koji krase predulaz naše knjižnice.
Ove vesele i šarolike sličice u svima nama bude proljeće koje je kalendarski stiglo, ali vremenski još ne. U proljeće priroda se budi, a tako i naša knjižnica koja je zaista sretna što ima tako krasnu djecu punu kreativnosti.
Ova radionica kao i svaka do sada u PŠ Smrtić protekla je u jednom veselom dječjem okruženju, s puno radosti i ushićenosti kako to samo naši najmalađi mogu učiniti. I svaka ta izrađena sličica lijepa je, neobična, posebna…na svoj način. ( Jasminka Klarić)

Related Post

40 godina KUD-a “Tamburica”

Autor - 21/11/2011 0
STARO PETROVO SELO, 19. studeni 2011. – U Kulturno-umjetničkom društvu „Tamburica“ 40 godina se sviralo, pjevalo i plesalo. Tisuće njenih…