POLICIJA – Nelegalna prodaja pića u novogradiškim ugostiteljskim objektima

884 0

SLAVONSKI BROD, 10. ožujak 2011. – Na području Policijske

uprave Brodsko-posavske u posljednja 24 sata evidentirano je ukupno 6 kaznenih djela i to svih 6 iz općeg kriminaliteta. Sva su imovinska kaznena djela, a među njima jedna teška krađa, tri krađe i dva oštećenja tuđe stvari. Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske dogodilo se ukupno jedna prometne nesreće i to s materijalnom štetom. U ovoj prometnoj nesreći materijalna šteta bez stručne procjene je oko 4 tisuće kuna. U posljednja 24 sata evidentirano je ukupno tri prekršaja, od kojih jedan iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan iz Zakona o oružju i jedan iz Carinskog zakona.

 

Nelegalna prodaja pića

 

Policijski službenici su jučer od 11 do 13 sati zajedno sa djelatnicima državnog inspektorata proveli nadzor rada jednog ugostiteljskog objekta u Novoj Gradiški. Prilikom nadzora je u prostoru šanka pronađeno ukupno sedam litara alkoholnog pića za koje se sumnja da sadržaj ne odgovara etiketi. Slijedi daljnje postupanje iz nadležnosti rada državnog inspektorata.

 

Ukrao bicikl

 

Kriminalističkim istraživanjem jučer je utvrđena osnovana sumnja da je 20-godišnjak s područja općine Sibinj, 31. siječnja ove godine počinio kazneno djelo krađe bicikla. On je toga dana ušao u haustor obiteljske kuće vlasništvo 57-godišnjaka iz Slavonskog Broda odakle je otuđio nezaključani bicikl marke „Kettler“, materijalne vrijednosti bez stručne procjene oko 1300 kuna. Protiv njega slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu za kazneno djelo „Krađe“.

 

U školu s bokserom

 

Jučer oko 13 sati u Slavonskom Brodu na ulazu u jednu srednju školu zaštitar je kod 18-godišnjeg učenika uočio metalni bokser. Odmah potom zaštitar je izvijestio ravnateljicu škole, koja je o tome izvijestila policiju. Policija je po dolasku utvrdila identitet učenika i kod njega pronašla metalni bokser, koji su mu uz potvrdu oduzeli. Protiv njega slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu za prekršaj iz Zakona o oružju.

Related Post