Policija o nestanku 47-godišnjakinje i sumnje u kazneno djelo ubojstva

1395 0

Policija moli građane ukoliko imaju bilo kakvu informaciju da odmah dojave policiji ili Županijskom državnom odvjetništvu
SLAVONSKI BROD, 25. studeni 2019. – U vezi prijavljenog nestanka 47-godišnjakinje i sumnje u kazneno djelo ubojstva, oglasila se priopćenjem Kata Nujić, glasnogovornica Policijske uprave Brodsko-posavske.
-Nestanak 47-godišnje Zorice Fadljević, prijavljen je u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj dana 19. studenoga, koja se u Slavonskom Brodu, dana 18. studenoga oko 17 sati, sastala sa nepoznatom ženskom osobom i udaljila u nepoznatom smjeru.
Policijski službenici su odmah započeli sa mjerama traganja, te su u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom proveli određene mjere i radnje u okviru kriminalističkog istraživanja, a kojom prilikom su zbog sumnje u kazneno djelo ubojstva na štetu 47-godišnjakinje, uhitili dvije osobe (60-godišnjakinju i 62-godišnjaka).
Osumnjičeni su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, te potom mjerodavnom Državnom odvjetništvu na daljnje postupanje. Dana 23. studenoga, sudac istrage Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor, te su policijski službenici 60-godišnjakinju i 62-godišnjaka predali u zatvor u Požegi.
Obzirom da se oštećena nije vratila, a niti je pronađeno njezino tijelo, molimo građane ukoliko imaju bilo kakvu informaciju da odmah dojave policiji ili Županijskom državnom odvjetništvu.

Related Post