Policija poziva građane da sudjeluju u akciji nadzora brzine kretanja vozila

1177 0

Foto Policijska uprava BP

SLAVONSKI BROD,  9.  travnja 2021. – U cilju povećanja broja vozača koji poštuju prometne propise i prometne znakove kojima se ograničava brzina kretanja vozila na prometnicama, odnosno smanjenja događanja prometnih nesreća zbog brzine, u tjednu od 19. do 25. travnja ove godine na području Policijske uprave brodsko-posavske, provodit će se pojačani nadzor brzine kretanja vozila. U sklopu pojačanog nadzora, od 00.00 do 24.00 sata, 21. travnja 2021. godine, provodit će se 24-satna akcija nadzora brzine kretanja vozila.

Pozivamo Vas, građane, da se uključite u provedbu akcije na način da nam predložite lokacije za obavljanje nadzora brzine kretanja vozila, odnosno da nam predložite mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali provesti nadzor brzine kretanja, jer smatrate da na tim mjestima vozači ne poštuju ograničenja brzine kretanja vozila.

Također sve građane obavještavamo da se mogu neposredno uključiti u provedbu 24-satne akcije nadzora brzine kretanja.

Sve zainteresirane molimo da nam do nedjelje 18. travnja 2021. g., putem e-pošte Policijske uprave brodsko-posavske (brodsko-posavska@policija.hr) ili na drugi način, dostave prijedloge za mjesta na kojima bi se trebao provesti nadzor brzine kretanja vozila te iskažu interes za uključivanje u provedbu ove akcije.

Related Post