Policija pružila ruku prijateljstva najmlađima

432 0

SLAVONSKI BROD, 5. ožujka 2019. – Danas u Slavonskom Brodu, u Dječjem vrtiću „Potjeh“, policijska službenica Ureda načelnika Policijske uprave brodsko-posavske, Irena Held, održala je edukativno predavanje djeci starije vrtićke skupine.

Policajka je djecu upoznala s policijskom opremom, svakodnevnim policijskim poslovima i važnošću policijskog postojanja i djelovanja u zajednici. Djeca su imala priliku probati policijski reflektirajući prsluk i stop palicu čime im je omogućeno da na trenutak budu čuvari društvenog mira.

Djeca su budućnost našeg društva pa je edukativno predavanje bilo usmjereno i na upoznavanje djece s činjenicom da je policajac njihov prijatelj kojem se uvijek s povjerenjem mogu obratiti.

Predavanju su prisustvovale voditeljica i odgajateljice vrtića s tridesetak djece. Po završetku predavanja, policijska službenica Irena Held, omogućila je djeci da uđu u službeno vozilo što je među najmlađima izazvalo oduševljenje, a pogotovo mogućnost paljenja rotacijskog svjetla i zvučnog signala-sirene.

Related Post