POLICIJA UPOZORAVA I APELIRA: Oružja još ima – građani riješite ga se bez sankcija!

357 0

Foto  Policija brodsko-posavska 

 

Građani ne odbacujte i ne dirajte oružje ukoliko isto pronađete te sami ne donosite u policiju već pozovite policiju na broj 192 i stručno osposobljeni policijski službenici će doći i na siguran način preuzeti ubojita sredstva – poručuju građanima iz Policije brodsko-posavske

SLAVONSKI BROD – Građani sa područja Policijske uprave brodsko-posavske, u vremenu od 11. do 14. ožujka donijeli su odluke o dragovoljnoj predaji oružja te pozvali policiju. Policijski službenici stručno osposobljeni za protueksplozijsku zaštitu od istih su preuzeli:

– 300 komada streljiva (call 22), 

– 291 komada nerasprskavajućeg streljiva (14,5 mm),

– 2 improvizirane ručne bombe. 

Nadalje, u dva slučaja prilikom čišćenja vrta i gospodarskih zgrada dvije osobe su pronašle: 

– tromblonsku trenutnu minu M-60,

– prazan lanser od RBR-M84 (tzv. „Zolja“).

Policijska uprava brodsko-posavska poziva građane da učine prvi korak prema sretnijoj i sigurnijoj budućnosti bez oružja, kojega očito još uvijek ima. Kampanja „Manje oružja – manje tragedija“ i dalje traje i vremenski neograničeno pruža građanima mogućnost dragovoljne predaje bez sankcija. 

Građani ne odbacujte i ne dirajte oružje ukoliko isto pronađete te sami ne donosite u policiju već pozovite policiju na broj 192 i stručno osposobljeni policijski službenici će doći i na siguran način preuzeti ubojita sredstva. 

Related Post

BLAGDAN SVIH SETIH

Autor - 31/10/2012 0
SLAVONSKI BROD/ NOVA GRADIŠKA 31. listopad 2012. – Načelnik policijske uprave Ante Zovak, zajedno sa suradnicima, danas je , uz…